Støt os

Opret et gratis testamente til fordel for Museum Østjylland eller bliv medlem af vores Museumsklub. Der er mange måder at hjælpe museet i arbejdet med at bevare og formidle vores fælles kulturarv.

Bliv medlem af Museumsklubben

Få gratis adgang til foredrag, modtag museets flotte årbog og nyd spændende kulturoplevelser sammen med andre samtidig med, at du støtter museet.

Det koster 200 kr. pr. år for et personligt medlemskab og 300 kr. pr. år for par i samme husstand.

Støt Museum Østjylland med arv

Hvis du har lyst til at støtte Museum Østjylland, kan du gøre dette ved at donere arv til museet. Donation af arv sker gennem oprettelse af dit testamente, hvori du donerer et beløb eller en procentsats af din arv til museet.

Opret gratis testamente

Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, så du nemt og gratis kan oprette dit testamente. Testamentet bliver gratis, når du anfører Museum Østjylland som arving/legatar til en andel af din arv. Testamentet oprettes online her ved at svare på en række spørgsmål. Når alle spørgsmål er besvaret, får du straks testamentet tilsendt pr. e-mail.

Hvis du har spørgsmål til arv og testamente, kan du gratis kontakte virksomheden på tlf. 5370 1030 eller på mail info@dokument24.dk. Al rådgivning er gratis og uforpligtende.

Vi håber, at du vil betænke Museum Østjylland, når du opretter dit testamente.

Doner en genstand til Museum Østjyllands samling

Museum Østjylland indsamler genstande, der har været anvendt, produceret eller har en anden tilknytning til museets geografiske arbejdsområde, der består af Randers Kommune, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.