Ledige stillinger og studiepraktik

Visionær museumschef til kulturelt fyrtårn - Museum Østjylland

Vil det være en spændende udfordring for dig at stå i spidsen for et af landets største og nytænkende lokalmuseer? Er du visionær, fagligt engageret og ser det spændende i at sætte retning for skabelsen af fremtidens nytænkende lokalmuseum til glæde for borgerne? Er du helhedsorienteret og god til at indgå i tværgående samarbejder? Hvis du kan svare ja til dette, kan det være dig vi er på jagt efter!

Da vores chef for Museum Østjylland har valgt at gå på pension, søger vi en ny museumschef, som visionært kan stå i spidsen for videreudviklingen og driften af et velfungerende Museum Østjylland. Stillingen ønskes besat med tiltrædelse pr. 1. august eller snarest muligt.

Museum Østjylland er et lokalt forankret kulturhistorisk museum. Vi skaber viden om vores fælles kulturarv ved at indsamle, bevare og forske i genstande og kilder. Vi formidler viden om menneskers liv og vilkår i fortid og nutid i et nytænkende, eksperimenterende og tværfagligt miljø, og vi tilbyder museets brugere oplevelser med rum til eftertanke. Museet havde besøgsrekord med 200.000 gæster i 2020 og er et af landets 10 største lokalhistoriske museer. Hvis du gerne vil være en aktiv del af denne ambition, og du samtidig er en erfaren leder med relevant kulturhistorisk erfaring, kan du være et godt bud på vores kommende museumschef.

Ansøgningsfrist 25.04 2021 via Randers Kommune

Studiepraktik

Museum Østjylland samarbejder med videreuddannelser som Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og læreruddannelserne. 
Studerende kan komme i praktik på museet eller knyttes til museet i forbindelse med projektarbejde.
Kontakt museet på mail@museumoj.dk