Museumsklubben

Nyd godt af museets fordele, få museets flotte årbog og spændende kulturoplevelser sammen med andre.

Medlemsfordele

Bliv medlem af Museum Østjyllands museumsklub og få gratis adgang til alle arrangementer, få museets årbog, få nyhedsbrev, få invitation til udstillingsåbninger og køb i museumsbutikkerne med rabat.

Du får:

  • flot årbog fra Museum Østjylland (udkommer i december)
  • fri entré / medlemsrabat til foredrag og arrangementer
  • invitation til udstillingsåbninger
  • invitation til 2 - 3 særarrangementer kun for museumsklubbens medlemmer
  • nyhedsbreve 3 - 4 gange om året
  • 10% rabat i museumsbutikkerne (undtagen på smykker og bøger)

Lørdag den 24. juni kl. 9.30 kan Museumsklubbens medlemmer komme med til snigpremiere på den nye jubilæumsudstilling i Grenaa. Museumschef Jørgen Smidt-Jensen byder på et glas champagne og jordbær, mens han fortæller om museets 100-årige historie.

Hvordan bliver jeg medlem?

Du kan købe et medlemskab til museumsklubben direkte fra denne side. Det koster 200 kr. pr. år for et personligt medlemskab og 300 kr. pr. år for par, samme husstand. Betalingen til medlemsskabet kan du finde et link til herunder. Det er nemt og sikkert.

Bliv medlem af museumsklubben

Ved køb af medlemskab til museumsklubben via hjemmesiden skal vi gøre opmærksom på, at du modtager en billet, som vores system omtaler som et arrangement. Medlemskortet vil efterfølgende blive fremsendt, men billetten kan bruges som midlertidigt medlemskort.

Du kan også blive medlem ved at sende en mail til mail@museumoj.dk

Hvad koster det?

Det koster 200 kr. pr. år for et personligt medlemskab og 300 kr. pr. år for par, samme husstand (får én årbog, et sæt materialer m.m.)

Læs seneste nyhedsbrev