Til daginstitutioner

Børnehaver, vuggestuer og dagplejere er altid velkommen på museet. Vi har gratis adgang

Tilbud til daginstitutioner

På Museum Østjylland i Randers og Museum Østjylland i Grenaa kan I komme ind på museet udenfor almindelig åbningstid fra kl. 9 (tirsdag - fredag). Ring blot dagen i forvejen og meld jeres ankomst på telefon 8712 2600. 

Vi afholder også arrangementer rettet specifikt mod daginstitutionerne.

Alle arrangementerne er gratis. Nedenfor kan du finde mere information om vores arrangementer.

Museum for de mindste i Randers

Kom ind til en sanselig kulturhistorisk dag i Randers. Følg den røde tråd rundt på museet i Kulturhuset eller gå på opdagelse i de gamle håndværk på Håndværksmuseet. Undervejs møder I bemandede aktiviteter, der retter sig mod børnehavebørn.

Invitation sendes ud til børnehaverne i Randers Kommune. Bor I udenfor kommunen og ønsker invitation, så kontakt os og kom på vores mailingliste. Kontakt leg-og-laering@museumoj.dk. eller museet på tlf. 8712 2600.

Museum for de allermindste i Randers

Kom ind til en sanselig dag med masser af kulturhistorie for vuggestuebørn og dagplejebørn. Følg den røde tråd og mød bemandede aktiviteter.

Invitation sendes ud til vuggestuer og dagplejere i Randers Kommune. Bor I udenfor kommunen og ønsker invitation, så kontakt os og kom på vores mailingliste. Kontakt leg-og-laering@museumoj.dk. eller museet på tlf. 8712 2600.

Museum for de mindste i Grenaa

Tag en aktivitetskasse med på opdagelse og få en levende museumsoplevelse. Hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 9 - 12 har I mulighed for at komme ind og opleve museet i Grenaa. Besøget foregår på egen hånd.

Tilmelding nødvendig til museet på tlf. 8712 2600.