Museum Østjylland i børnehøjde

Hele sommeren er der masser af aktiviteter for store og små på Museum Østjylland. Igen i år kan du opleve foredrag, feriesjov, omvisninger og kulturelle ture ud i det lyse og lune vejr – selvfølgelig under gældende COVID19-restriktioner.

NB! Nogle af vores tilbud er det i øjeblikket ikke muligt at holde åbent på grund af COVID-19.

Vi har altid spændende aktiviteter for børn på Museum Østjyllands forskellige afdelinger. Så selvom der ikke står noget i kalenderen, vil du altid kunne få en god oplevelse på museet - uanset alder.

Alle vores gæster (fra 12 år og op) skal i øjeblikket bære mundbind på museet, og når du møder os, har vi mundbind på. Vi er i alt max 50 personer, når vi tager på byvandring og 25 ved indendørs arrangementer. Til foredrag sørger vi for, at gæster sidder ned med afstand til hinanden og afstand til foredragsholderen.

Der er gratis adgang til alle vores børneaktiviteter og familie-arrangementer. Vær opmærksom på, om du skal tilmelde dig på forhånd. 

Vi tager forbehold for udsolgte arrangementer.

Faste tilbud til vores børnegæster

Følg i den nysgerrige dreng Hugos fodspor i udstillingerne i Grenaa. Du kan også kigge ind hos de skøre Lilleputfolk i oldtidsudstillingerne i Randers. Eller måske skal du på Håndværksmuseet i Randers og se, om der er en lille håndværker gemt i dig. I Ebeltoft, kan du gå på jagt efter de sjove maltmus, som gemmer sig i sprækker og kroge på BMA Maltfabrikken.
Alle aktiviteterne kan du hygge dig med i hele åbningstiden.

Der er altid gratis adgang til alle museets udstillinger.
Kom alene eller tag gerne familie og venner med – der er masser af museums-sjov for store og små på Museum Østjylland!