Museumsbutikken

Kig ind i museets butikker, få en souvenir med hjem eller bliv inspireret til gavekøb.

Hent inspiration i vores hyggelige museumsbutik

Museumsbutikken på Museum Østjylland i Randers og Grenaa sælger bøger og kataloger med relation til museets udstillinger og historiske emner generelt. Til vores faste sortiment hører desuden spændende museumssmykker, lækre tekstiler, anderledes brugsgenstande, sjovt legetøj og velsmagende lækkerier.

Museumsbutikken på Håndværksmuseet tilbyder desuden også salg af produkter lavet af Håndværksmuseets egne håndværkere, f. eks. varer fra børstenbinderen.

Museumsbutikken på Siamesisk Samling sælger ligeledes bøger og primært varer, som relaterer til museets udstilling.

Farvergården i Ebeltoft er åbent i sommerhalvåret og sælger udover lækkert garn og bøger, også sjovt legetøj og brugsgenstande.

Museum Østjylland arrangerer jævnligt forskellige særudstillinger. Derfor vil der side om side med vores faste varesortiment desuden være et udvalg, som knytter sig til de aktuelle udstillinger. Hele året kan du derfor finde spændende nye varer for alle aldre i museumsbutikkerne.

Kig forbi og lad dig inspirere. Vi har helt sikkert en god gaveidé til dig eller dine nærmeste. Vi har selvfølgelig også åbent om søndagen.

Museumsbutikkerne er åben i museets åbningstid. Find åbningstider og planlæg dit besøg på museets forskellige afdelinger.

Medlemmer af Museumsklubben får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. Der er dog ikke rabat på det store udvalg af museumssmykker og bøger.