Syng Randers Rundt

Tirsdag den 16. august kl. 16-18

Gå en tur rundt i din by, Randers, hvor du både kan synge og blive lidt klogere. I år går turen til Schousgade-kvarteret.

Gå selv rundt i byen og besøg de forskellige steder, som du gerne vil vide mere om. Ved hvert sted vil der være et kort foredrag om stedet, og alle synger med på to sange. Det hele varer i alt cirka 15 minutter. Derefter går du videre til det næste sted, du har lyst til at kigge nærmere på.

Lokale kræfter vil stå klar ved hvert sted, både til at holde foredrag og til at understøtte fællessangen, enten som sangere, eller med et instrument.

Syng Randers Rundt er gratis og for hele familien.

Arrangementet er støttet af Randers Eventsekretariat, og arrangeret af Museum Østjylland, Randers Bibliotek og Korby Randers.

Mødested: Du vælger selv, hvor du vil starte og slutte turen rundt i Schousgade-kvarteret. Der vil blive udsendt kort senere.

Det er gratis at deltage. Tilmelding ikke nødvendigt.

Museum Østjylland har 150-års jubilæum i år. Det fejrer vi med masser af arrangementer, aktiviteter og udstillinger rundt i Randers for både børn og voksne. Følg løbende med på vores hjemmeside eller de sociale medier.