Randers

Vores museer i Randers, Grenaa og Ebeltoft er lukket til og med mandag den 8. februar. Vi glæder os til at præsentere nye udstillinger og et nyt program i 2021. Forårets program kan ses i Kalender'en her på hjemmesiden. Der er gratis adgang til museerne, god afstand mellem gæsterne, adgang til håndsprit, og vi følger nationale restriktioner, når vi åbner igen. Pas alle godt på hinanden.

Fra torsdag den 29. oktober skal alle vores gæster (fra 12 år og op) bære mundbind på museet, og når du møder os, har vi mundbind på. Vi er i alt max 10 personer, når vi tager på byvandring eller omvisning i vores udstilling. Til foredrag sørger vi for, at gæster sidder ned med afstand til hinanden og afstand til foredragsholderen.

Vi håber, at i kommer til at nyde efterårets kulturoplevelser!

Der er gratis adgang til arrangementer, hvis intet andet er nævnt. Køb af biletter til arrangementer, hvor der er entré, kan ske via link fra hjemmesiden under de pågældende arrangementer eller på museets besøgsadresser i åbningstiden. Vi tager forbehold for udsolgte arrangementer.