Et trygt museumsbesøg på alle vores afdelinger

Her er alt, hvad du skal vide, når du skal besøge Museum Østjylland

Sådan gør du, når du besøger museet

Vis dit coronapas

Museet følger naturligvis myndighedernes retningslinjer ift. til COVID-19. Det betyder for dig, at du ved indgangen skal kunne fremvise et coronapas med dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test.
Dette gælder for alle gæster over 15 år, og dit coronapas må ikke være over 72 timer gammelt.

Vi skal også bede dig om at vise ID, f.eks. sundhedskort, pas eller kørekort ved indgangen.

Er du i tvivl om, hvor du finder dit coronapas, så besøg myndighedernes informationsside www.coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas

På med mundbind eller visir

Der er ingen vej uden om det: Du skal bære mundbind eller visir, når du er gæst på museet eller på arkiverne. Børn under 12 år kan slippe for at have mundbind på.

Museets ansatte, som du møder under dit besøg, bærer også mundbind eller visir.

Sprit og ekstra rengøring

Husk at bruge sprit på dine hænder, inden du går ind i udstillingerne eller på arkivernes læsesal. Undervejs gennem udstillingerne er der også mulighed for, at du igen kan spritte dine hænder ved de opstillede standere.

Dagen igennem sørger museets personale for, at der bliver gjort ekstra rent på kontaktflader i udstilling, på læsesale og toiletter mv., så du trygt kan besøge museet og bruge faciliteterne!

Vi holder afstand til hinanden

På Ebeltoft Byhistoriske Arkiv er der kun mulighed for 1 gæst ad gangen. Hvis du vil besøge Ebeltoft Byhistoriske Arkiv skal du reservere tid hos arkivaren på mph@museumoj.dk

Efter de seneste meldinger fra Kulturministeriets ska Randers Stadsarkiv forsat holdes lukket.

Der er ”ensretning” og pile i gulvet i museets forskellige udstillinger. Alle installationer i udstillinger er tjekket igennem i forhold til smitterisiko. Derfor vil du opleve at enkelte ting er midlertidigt afspærret.

Som personale holder vi mindst en meters afstand til dig. Vi opfordrer alle vores gæster til også at holde god afstand til hinanden og i øvrigt til at vise hensyn.

Husk!

Det er ikke nødvendigt at reservere plads for at besøge museets udstillinger. Hvis I kommer i en gruppe på mindst 10 personer, skal du dog huske at kontakte museet først.

Til foredrag, omvisninger mm. skal du bestille billet på museumoj.dk under ”Kalender”.

Vi håber, at du får et dejligt og trygt besøg på Museum Østjylland, og vi glæder os virkelig meget til at se dig!