Sejren er vor! Se Sydbank Pokalen udstillet på museum

Fra fredag den 2. juli til søndag den 1. august

Nu kan du på Museum Østjylland i Randers se Sydbank Pokalen, som Randers FC hev hjem til byen på Kristi Himmelfartsdag i år. Mange randrusianske fodboldfans husker, hvordan Sønderjyske fik en over nakken med en overbevisende 4-0 sejr.
Nu kan du se pokalen, som det hele drejede sig om, når Museum Østjylland lader alle fodboldfans komme helt tæt på den flotte sølvpokal udstillet på museet i Kulturhuset.

Selvom Randers FC er meget stolte over, at Sydbank Pokalen nu og det næste års tid pynter i klubbens lokaler, er de gået med til at udlåne den til byens museum, Museum Østjylland. Her kan du helt præcist nyde synet af pokaltrofæet frem til søndag den 1. august.

”Vi er utrolig glade for, at Randers FC har lånt os pokalen, så vi kan vise den for et større publikum. Jeg ved, at de er meget glade for den på kontoret i klubben, ” smiler arkivar på Randers Stadsarkiv, Mathilde Storvang. ”For byen er pokalen et symbol på noget, som rækker ud over fodbold. Det handler også om sammenhold, ukuelighed, fighterånd og stolthed og kærlighed til egnen, byen og dens borgere. Så det er intet mindre end fantastisk, at vi nu får lov til at vise pokalen for alle randrusianere! ”

Pokalen er kun til låns – både for Museum Østjylland og for Randers FC. Som vandrepokal, skal den gå videre til næste års vinder af turneringen.
Sted: Museum Østjylland, Stemannsgade 2, 8900 Randers C

Gratis adgang til alle udstillinger.