Mini-udstilling: 40 år på Hatten

Fra torsdag den 28. oktober 2021 til søndag den 2. januar 2022

Café Von Hatten er enestående i Randers, hvor det gennem 40 år er blevet båret frem og videre takket være en stor gruppe frivillige, der lægger tid, kræfter og hjerteblod på stedet. Foto fra 2012. Fotokilde: Peter Nielsen

Er du noget ved musikken, kender du Café Von Hatten!

I 40 år har denne lille oase af et kultursted i Randers tiltrukket utrættelige frivillige, utallige gæster, spirende musiktalenter og etablerede musiknavne med stor kærlighed til rytmisk musik. I år er det 40 siden, at Café Von Hatten åbnede dørene for første gang, og det unikke kultursted er still going strong!

Det skal fejres, og det bliver det nu med en mindre særudstilling på Museum Østjylland spækket med kærlige gensyn med 40 års pulserende musikliv på Von Hattenstræde 7.

Sted: Museum Østjylland, Stemannsgade 2, 8900 Randers C

Gratis adgang til alle udstillinger.

Bandet Niels Klapper Fisken har spillet på Café Von Hatten siden starten af 1990’erne, og det gør de stadig en gang om året til publikums store begejstring! Fotokilde: Peter Nielsen