MIG & MIN BY – en sjov udstilling for de mindste og deres voksne

Fra 2. januar 2024 til 25. februar

Velkommen til den sjoveste udstilling, hvor du kan lege, mens du går på opdagelse i Randers’ historie.

Du kan kravle gennem Randers’ kloakker og undersøge, hvad arkæologerne har fundet under brostenene.
På torvet kan du servere en pølse for din bedstefar, køre en tur gennem byen eller købe ind i butikken. Mulighederne er mange, når du går på opdagelse i Randers’ historie krydret med børnebogsforfatter og illustrator Rasmus Bregnhøis fantasifulde univers.

MIG & MIN BY er for børn i alderen 2 - 8 år og deres familier og er udviklet af gæve og kloge børnehavebørn – med lidt hjælp fra de voksne i børnehaven og på Museum Østjylland.

MIG & MIN BY er en vandreudstilling støttet af Nordea-fonden. Museum Vestsjælland, der er projektejer, har forestået udviklingen sammen med Vardemuseerne.

Der er gratis adgang til udstillingen.

Adresse: Museum Østjylland, Stemannsgade 2, 8900 Randers C