DR. PETERS LISTE

En gådejagt for 9. klasse og ungdomsuddannelser på nazisternes håndlanger i Grenaa

Foto: Grenaa Egnsarkiv

Nu kan du tage din klasse med på en historisk gådejagt i Grenaa by og havn på jagt efter ”Dr. Peters”. Det er dæknavn for en dansker, der under krigen gik i tysk tjeneste, jagtede og på grusomste vis forhørte lokale modstandsfolk.

Det er Museum Østjylland, der tilbyder den underholdende og lærerige gådejagt, og det er gratis for skoleklasser at komme med på turen. Gådejagten er udviklet af spiludviklerfirmaet HV?M og støttet af Norddjurs Kommune, Sommeraktiviteter 2020 og af Grenaa Havn.

Sådan gør du

Hvad gør man, hvis man vil fange den forhadte Dr. Peters i Grenaa by og havn? Lige så svært det var for modstandsbevægelsen at få fat i ham, lige så let er det for jer at komme i gang med gådejagten!

Book jeres billetter via link herunder og kom ned på museet i Søndergade 1. Her får du og din gruppe udleveret forskelligt grej, der skal bruges til at løse gåden. Derefter går den historiske jagt rundt i by og havn. Gådejagten er for en gruppe af gangen, 3 – 6 personer, fra 9. klasse og frem.

Afslut turen med at opleve særudstillingen Under Krigen, der kan ses på museet frem til oktober 2021. Det er også ganske gratis.