Aktuelt undervisningsforløb for grundskoler i uge 44 og 46

Vi tilbyder undervisningsforløb om integration, ligestilling og danskhed for grundskoler

Der er spændende undervisningstilbud til grundskolen om integration, ligestilling og danskhed, Foto: Museum Østjylland

Hvad betyder det, når unge muslimske kvinder går med tørklæde i Randers i dag? Hvad oplever kvinderne selv og hvad betyder tørklædedebatterne for dem og for os andre?

Vær med til et samarbejde ud af huset! Museum Østjylland tilbyder undervisningsforløb om integration, ligestilling og danskhed for grundskoler i Kulturhuset i Randers i efteråret 2019.

I mødes med historiker, David Lebovitch Dahl, som leder jer igennem et spændende forløb med video, udfordringer og dialog.

Undervisningsforløb:

Forløbet er et input til emnerne integration, ligestilling, indvandring og danskhed. Under besøget ser vi videointerviews med unge kvinder fra Randers, der går med tørklæde.
Vi diskuterer og analyserer interviewene og eleverne udfordres med spørgsmål og opgaver.
Vi tilpasser forløbet efter jeres behov.

Periode: Onsdag – torsdag i uge 44 og tirsdag - torsdag i uge 46, alle dage fra kl. 9-13

Varighed: 60-90 minutter

Aldersgruppe: 8.-9. klasse.

Fag: Primært Historie og Samfundsfag. Også muligt for religion og dansk.

Deltagerantal: Vi kan tage én klasse ad gangen

Sted: Museum Østjylland, Kulturhuset, Stemannsgade 2, 8900 Randers C

Tilmelding: Kontakt David for spørgsmål, læringsmateriale og tilmelding på dld@museumoj.dk