Aktuelt - Juleværksted 2020 på Håndværksmuseet

Husk at bestille en tid til din klasse til årets juleværksted på Håndværksmuseet i Randers.

Kom med på årets juleværksted i Håndværksmuseet.

Årets juleværksted handler om julegaver. Børnene hører lidt om historien bag forskellige tiders form for julegaver, kalendergavernes historie samt om indpakningen af gaverne. De skal lave mindst to julegaver, som pakkes i æsker og poser og pyntes med flotte bånd samt til- og fra kort, de selv har fremstillet. Hvad der er i gaverne er jo hemmeligt, men vi kan afsløre at det bliver fine, kreativt udførte ting de fleste kan bruge! Og der vil blive gang i værktøj, limpistoler og maling undervejs i forløbet.

Eleverne skal huske en bærepose eller taske til at bære julegaverne hjem i.

Varighed: 75 minutter

Periode: Tirsdag, onsdag og torsdag i ugerne 47-51, kl. 9-10.15, samt om onsdagen også kl. 11.15-12.30

Aldersgruppe: 0.-5. klasse

Deltagerantal: Vi kan tage en klasse med 28 elever ad gangen