Ledige stillinger

Læs mere om aktuelle ledige stillinger på Museum Østjylland herunder.

Museum Østjylland er et af de største lokalhistoriske museer i Danmark og har ansvar for det antikvariske arbejde i Norddjurs, Syddjurs og Randers kommuner. Museet har omkring 75 månedslønnede medarbejdere. Hertil kommer 10-20 timelønnede kustoder og omkring 100 frivillige. Vi havde knap 165.000 gæster i 2016. Museum Østjylland blev dannet 1. januar 2011 som en fusion af Djurslands Museum i Grenaa, Museet for Syddjurs i Ebeltoft og Kulturhistorisk Museum Randers.

Her kan du løbende følge med i ledige stillinger på Museum Østjylland.

Administrativ medarbejder 

Da vores nuværende sekretær går på pension, søger Museum Østjylland en udadvendt, grundig og selvstændig administrativ medarbejder til en attraktiv stilling pr. 1. marts 2019.

Museum Østjylland er en spændende arbejdsplads i rivende udvikling med mange forskellige faggrupper og flere besøgssteder. Som administrativ medarbejder indgår du i museets afdeling for administration og drift, der løser opgaver for hele organisationen. Du vil derfor få en bred kontaktflade både internt med museets forskellige faggrupper og eksternt med forskellige samarbejdspartnere.

Opgaver

Du vil få en varieret hverdag med en kombination af løbende faste opgaver og ad hoc baserede administrative opgaver i forbindelse med projekter, udstillinger og arrangementer. En væsentlig del af stillingen er korrekturlæsning på museets udgivelser, udstillingsmateriale mv. Gode kompetencer inden for retstavning og grammatik og erfaring med korrekturlæsning vil derfor være et plus. Sammen med administrationens øvrige tre medarbejdere varetages desuden opgaver inden for blandt andet:

 • Løn og personale
 • Indkøb
 • Udarbejdelse af arkæologiske regnskaber
 • IT administration
 • Telefonbetjening
 • Posthåndtering
 • Bogføring og regnskab
 • Kontakt til den kommunale forvaltning, Slots- og Kulturstyrelsen mfl.

Da afdelingen tillige har ansvar for museets frontpersonale, kan en mindre del af arbejdstiden ligge i museets reception som afløser i forbindelse med sygdom og lignende.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Som person er du positiv, servicemindet og fleksibel. Du er god til at skabe overblik, når der ligger mange opgaver på dit bord, men også detaljeorienteret og grundig i dit arbejde. Du arbejder struktureret og er god til at planlægge dit arbejde.

Derudover forestiller vi os, at du

 • Har en kontoruddannelse
 • Har gode IT-kundskaber
 • Sætter pris på både rutineprægede- og ad hoc opgaver
 • Har styr på retstavning og grammatik
 • Gerne har erfaring med korrekturlæsning
 • Er kvalitetsbevidst, ansvarlig og initiativrig

Arbejdstiden er 30 timer pr. uge med flekstid. Dog vil arbejdsdagen i forbindelse med afløsning i receptionen vare til kl. 16.15. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst og er til besættelse pr. 1. februar 2019 eller snarest derefter.

Tjenestestedet er Stemannsgade 2, 8900 Randers C.

Ansøgningen skal vi modtage senest d. 10. januar 2019 via Randers Kommunes elektroniske ansøgningssystemhttps://signatur.frontlab.com/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1518&ERId=31876

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 24. januar 2019. Yderligere oplysninger ved afdelingsleder Thomas Højfeldt (2027 3419).

Museum Østjylland

Museum Østjylland blev dannet 1. januar 2011 ved en fusion af Djurslands Museum i Grenaa, Museet for Syddjurs i Ebeltoft og Kulturhistorisk Museum Randers. Museum Østjylland er et af de største lokalhistoriske museer i Danmark. Museet har omkring 70 månedslønnede medarbejdere. Hertil kommer 10-20 timelønnede kustoder og vikarer. I 2017 havde museet 183.000 gæster.