Randers Stadsarkiv støtter brysterne!

Sunde bryster uden kræft er en vigtig sag, og derfor er Randers Stadsarkiv og Randers City Forening gået sammen om at give en hånd med årets indsamling til Kræftens Bekæmpelse på Lyserød Lørdag.

Vil du støtte op om den gode sag, så tag din familie, kolleger eller venner med på en hyggelig gåtur i Randers citys smukke gader og hør gode fortællinger om byens historie.

Lyserød Lørdag – med Randers Stadsarkiv på byvandring, lørdag den 3. oktober 2020 fra kl. 10 – 12.
Der er fire ture á 30 minutters varighed, to ture kl. 10 og to ture kl. 11.
Billet 100 kr. pr. person inkl. goodiebag.
Tilmelding via mail til Randerscity@randerscity.dk. Betaling Mobilepay på 515103 eller hos på Cityforeningens kontor, Brødregade 25 i Randers. HUSK at skrive ønsket klokkeslæt samt fulde navn og antal ved tilmelding.  

I år løber Lyserød Lørdag af stablen den 3. oktober - skal du være med? Det skal arkivarerne Tina Knudsen Jensen og Mathilde Storvang fra Randers Stadsarkiv, når de går forrest på lørdagens lyserøde byvandring i de stemningsfulde handelsgader i byens centrum.

For 100 kr. historie og goodiebag

I år har det på grund af corona-restriktioner været lidt udfordrende for tilrettelæggerne bag arrangementerne at få kabalen til at gå op.

”Men vi synes selv, vi har landet årets arrangement et fornuftigt sted, hvor alle kan være med og være trygge ved, at der er afstand, forholdsregler og igen smitterisiko, ” siger arkivar Mathilde Storvang.

”Vi samarbejder med Randers Cityforening om byvandringen, hvor dagens gæster betaler 100 kr. for en halv times by-fortællinger. Som en ekstra forkælelse er der en lyserød goodiebag med lækre sager sponsoreret af byens forretninger til alle deltagere! ”

Billetindtægterne går alle ubeskåret til brystkræftforskningen i Danmark.

Lyserød over hele landet

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne-kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen. Siden 2008 er frivillige og lokale erhvervsliv hvert efterår gået sammen om at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre Lyserød Lørdag til en stor landsdækkende indsamlings-fest.
Gennem årerne er der blevet løbet, danset, spist brunch, afholdt auktioner, gået tur med hunden og meget andet. Alt sammen i den gode sags tjeneste, og det store engagement på Lyserød Lørdag har resulteret i over 38 millioner kroner til brystkræftsagen.

For mere information om byvandringen kontakt arkivar Mathilde Storvang på 2345 2398 eller på ms@museumoj.dk.
For mere information om tilmelding mm. kontakt citychef Mette Bræmer-Jensen på 5384 8440.