Kulturen i Norddjurs skal da også på forårsmesse!

Det er tid for den årlige forårsmesse i Grenaa Idrætscenter. Kulturen er naturligvis også på pletten, og Norddjurs Bibliotek, Grenaa Egnsarkiv og Museum Østjylland står sammen klar til at vise alt det, de kan tilbyde borgerne.

Udstillere fra Grenaa og omegn stimler sammen i Idrætscenteret i weekenden den 9. og 10. februar. Kulturen i form af Norddjurs Bibliotek, Grenaa Egnsarkiv og Museum Østjylland er også på pletten klar til at fortælle borgerne om alle deres brølende gode kulturelle tilbud. Fotokilde: Museum Østjylland

 

Kig forbi den fælles stand på messen i weekenden 9. og 10. marts og hør mere om blandt andet museets kommende særudstilling Bjørneklanens Ø, vær med i en konkurrence og meget andet godt.

Norddjurs Bibliotek, Grenaa Egnsarkiv og Museum Østjylland på Forårsmessen i Grenaa lørdag og søndag den 9. – og 10. marts 2019 kl. 10 – 16 i Grenaa Idrætscenter, Ydesvej 2 i Grenaa.
Gratis adgang.
Gratis kaffe og kage.

Det er alt godt fra Grenaa og omegn, der viser flaget på handelsmessen. Her er foreninger, politiske partier, madsteder og altså også kulturelle institutioner, som stiller op med en række nyheder og kulturelle fristelser af forskellig art.
I ”kulturhjørnet” med Norddjurs Bibliotek, Grenaa Egnsarkiv, og Museum Østjylland kan dagens messegæster høre om den kommende store særudstilling Bjørneklanens Ø. Der er også masser af spændende nyt om Norddjurs Biblioteks tilbud af elektroniske bøger på @eReolen, Grenaa Egnsarkivets tilbud af viden og billeder på Arkiv.dk og Museum Østjyllands tilbud af viden og information via nyhedsbrev og Facebook og mange andre digitale tilbud. 

”Vi viser vores digitale tilbud til gæsterne og hjælper meget gerne med vejledning i, hvordan de bruger dem og får mest ud af de kulturelle tilbud, som vi har. Og så er vi i år på museet selvfølgelig meget optagede af at fortælle om den kommende særudstilling, der handler om oldtidens kultaktiviteter på Djursland! ” fortæller museumsinspektør Jesper Nørskov Pedersen fra Museum Østjylland.  

Der bliver naturligvis også plads til en konkurrence, hvor museet, biblioteket og arkivet har udtænkt en række spørgsmål, som du kan give dine svar på. Dermed kan du deltage i konkurrencen og få chancen for at vinde årbøger fra museet og arkivet, samt fribilletter til arrangementer på biblioteket, slik m.m.

For mere information kontakt museumsinspektør Jesper Nørskov Pedersen på 5172 8055 eller på jnp@museumoj.dk