Oldtiden syder og bobler i vinterferien

Det handler om oldtiden, og det er alt andet end kedeligt! I vinterferien er der nemlig dømt oldtids-hygge på Museum Østjylland i Kulturhuset.

Den nye oldtidsudstilling på Museum Østjylland tryllebinder. I vinterferien sættes alle sejl til med masser af prøv-selv aktiviteter og sjove børneguider, der optræder, fortæller og viser rundt.

10. februar 2018

Kom og vær kreativ på det store oldtidsmarked med masser af sjove workshops.
Tag også med på en forrygende rejse ind i den nye oldtidsudstilling med de to børneguider Sif og Birk ved din side.
Det hele er gratis og for børn med deres voksne. Men pas på! Der er stor risiko for at blive meget klogere på oldtiden – på den sjove måde.

Vinterferieaktiviteter for børn fra lørdag den 10. februar – søndag den 18. februar 2018 på Museum Østjylland i Kulturhuset Randers. Bemærk! Også åbent mandag den 12. februar.

Oldtidsmarked med prøv-selv

Er du kreativ og vild med håndværk, så er oldtidsmarkedet noget for dig. Her kan du lave din egen amulet, riste en rune, få en sej tatovering, slynge et flot vikingearmbånd, spille med knogler og meget mere.
Kom også bag kulisserne til arkæologens kontor og konservatorens værksted og hjælp museumsfolkene med deres interessante arbejde.
Oldtidsmarkedet er åbent lørdag og søndag den 10. – 11. februar samt tirsdag, onsdag og torsdag d. 13., 14. og 15. februar kl. 13 – 15.30.

Sif, Birk og masser af charme

I vinterferien kan du også rejse ind i oldtiden med de to børneguider Birk og Sif, der tager dig med rundt i museets store, flotte oldtidsudstilling. Du kommer her på sporet af udstillingens helt særlige Lillefolk, som gemmer sig i issprækker, hule træer og tomme tønder.Glæd dig til at møde oldtidsfamilien, der er ganske små i størrelsen men kæmpestore i charme og personlighed.
Rejsen er for de små museumsgængere – fra 4 år og op.
Rejsen ind i oldtiden med Lille-Folket foregår tirsdag, onsdag og torsdag den 13., 14. og 15. februar kl. 10.30 – 13.

Vild, flot, sjov oldtidsudstilling

I vinterferien har hele familien mulighed for at gå på opdagelse i museets nye, flotte og roste oldtidsudstilling Livet ved Fjorden i museets åbningstid. Udstillingen serverer på en indbydende og underholdende måde historien om oldtiden fra istid til vikingetid på Randersegnen. Se vilde museumsgenstande, flotte scenografier, prøv sjove aktiviteter og bliv meget klogere på oldtiden.

For mere information kontakt museumsinspektør Helle Lebahn Bentzen på 4048 6431 eller på hlb@museumoj.dk.