Så er der julehygge og nisser på spil i Farvergården

Kom og bliv grebet af den dejlige stemning, når der julehygges til den helt store guldmedalje.

09. november 2017

Er du til historisk jul, nisser, godter, konkurrence og gør-det-selv-jul, så er den gamle farvergård i Ebeltoft det helt perfekte sted at komme i ægte julestemning. Den 18. november flytter julen nemlig for alvor ind i det idylliske gårdmiljø i Farvergården i Ebeltoft.

Julehygge i Farvergåden, lørdag 18. november 2017 kl. 11 – 14, Adelgade 15 i Ebeltoft.

Ingen jul uden julemand, og selvfølgelig har julemanden også i år fundet vej gennem Ebeltofts små gader til Farvergårdens gårdsplads. Mon ikke han er i godt humør og byder på lidt lækkert?

Pas på, nisserne kommer

De frække farvergårds-nisser har holdt til i de gamle bygninger i flere hundrede år. De kommer helt sikkert frem i år, når de hører, at der er gæster på vej – for nisserne elsker at drille! Så pas på, for de laver en masse ballade rundt omkring i Farvergården. Nisserne elsker også sang og musik, så når de er færdige med at drille, kan det være, de er i humør til synge og spille julesange.

Lav dine egne gaver

Har du god tid, så skal du besøge julegaveværkstedet! Her har du nemlig chancen for at lave dine helt egne og unikke julegaver til din familie og venner. Det vækker altid glæde og begejstring. Husk varmt tøj, for julegaveværkstedet foregår udenfor i november-kulden.

Hvem er den bedste nissejæger?

Og så er der selvfølgelig nissejagt i haven! Find alle nisserne, der gemmer sig rundt omkring ved Farvergården og gæt det rigtige kodeord. Lykkes det dig at finde det rigtige ord, udløser det en lille præmie i form af noget julelækkert fra kustoden i butikken.

Butikken har ideerne

Grib denne dag chancen for at besøge den hyggelige museumsbutik og finde fine julegaver, mandelgaver eller kalendergaver. Eller måske lidt til egen forkælelse, der er nok af fristelser.

Der er gratis adgang til julehygge i Farvergården.

For mere information kontakt julemor og museumsinspektør Tina Bjerregaard på tb@museumoj.dk