Oplev lyden af oldtiden med Kalle fra Ramasjang i efterårsferien

Hvordan mon oldtiden lyder? Det har Museum Østjylland spurgt Kalle fra Ramasjang om. Og selvfølgelig har Kalle et godt bud på det!

10. oktober 2017

I efterårsferien stiller Kalle fra Ramasjang derfor op med et helt anderledes oldtids-lyd-show. Alle børn og voksne inviteres til at kigge forbi Kulturhuset og opleve lyden af 100.000 års kulturhistorie på Randersegnen.
Tirsdag den 17. oktober kl. 13 kan du opleve lyden af oldtiden med Kalle fra Ramasjang i den store sal i Kulturhuset, Stemannsgade 2 i Randers. Der er gratis adgang – men husk tilmelding.

Til showet kan der være 200 børn, og det er derfor nødvendigt at bestille billetter. Efter det hæsblæsende lyd-show skriver Kalle autografer til sine mange fans – så husk autografblokken og tålmodigheden.

Tilmeld dig her

Kalle kaster sig sædvanen tro frygtløs ud i diverse musikalske eksperimenter og demonstrerer sine færdigheder og tossede ideer for publikum. Forvent et sjovt og spændende show, når museet udfordrer Tromme-trolden Kalle på, om han mon også kan spille på stenalderens flint og jernalderens lerkar! Kalle afprøver også lyden på bronze og jern, for hvordan lød stenalderen, bronzealderen og jernalderen? Og hvad med is som i istiden?

Pas på skallen

Kalles enmandsorkester finder sjove lyde overalt, for der er musik i alt, synes Kalle. Og når han optræder rundt omkring i landet og f.eks. laver lyden af en by, har han spillet på et vandtårn, et hegn og på hovedet af børn!
Lad os se, hvad Kalle finder på i Randers, når han indtager Kulturhusets store sal.

For mere information kontakt museumsinspektør Helle Lebahn Bentzen på 4048 6431 eller på hlb@museumoj.dk