Nye kulturelle fristelser i efteråret på Museum Østjylland

Nyt museumsprogram for Museum Østjylland for september – oktober 2017 er på gaden. Programmet kan ses på hjemmesiden eller hentes i museets reception.

01. september 2017

Efteråret lokker med andet end blå, blå septemberhimmel og fyldte æbletræer. På Museum Østjylland i Randers, Grenaa og Ebeltoft er der linet op til et kulturelt festfyrværkeri af et efterår!
Det nye museumsprogram for september og oktober byder på noget så spændende som åbningen af den nye permanente oldtidsudstilling ”Livet ved Fjorden” i Randers, genbrugskunst i Grenaa og Ebelfestival med æblemad over bål i Ebeltoft.

Der udkommer et program for Randers og et for Grenaa og Ebeltoft.
Programmet kan ses på museumoj.dk eller hentes i museets reception.

Efterårets helt store begivenhed er åbningen af den længe imødesete nye permanente udstilling ”Livet ved fjorden”. Oldtidsudstillingen fortæller 100.000 år oldtidshistorie fra egnen omkring Randers og er en del af Aarhus 2017 Europæisk Kulturhovedstad. Lørdag den 7. oktober slår museet dørene op for fantastiske museumsgenstande, fascinerende møder med oldtidsmenneskene og fede historier fra fortidens verden.

Og alt det andet spændende

Udover de nye oldtidsudstillinger byder efterårsprogrammet på museet i Randers på masser af andre aktiviteter: Nye fortællinger koblet til DR’s ”Historien om Danmark”, efterårsferiesjov på Håndværksmuseet, omvisninger, kulturdebatter med kendisser og meget andet.
Museet i Grenaa lokker med kunstudstilling af genbrugsmaterialer, festlig høstfest, efterårsferieaktiviteter for børn med mere.
Farvergården i Ebeltoft er ekstraordinært åbent i efterårsferien og byder blandt andet indenfor til æblemad over bål under byens Ebelfestival

Der er gratis adgang til museets udstillinger og mange af arrangementerne. Til enkelte arrangementer skal der købes billet.

For mere information kontakt museumsinspektør Karen Dubery på 5150 9611 eller på kd@museumoj.dk