Carlsen erstatter Carlsen og diskuterer kultur

I efteråret er Randers Bibliotek og Museum Østjylland værter ved tre Kultursaloner, hvor kendte krydser kliner og diskuterer kulturens mange aspekter og betydning.

13. september 2017

I perlerækken af kendisser, som gæster Randers og zoomer ind på den mangefacetterede kultur, er der nu kommet en ny kulturpersonlighed på banen. Tidligere højskoleforstander på Testrup Højskole, Jørgen Carlsen, har måttet melde afbud.

Griber kultur-stafetten

Et tidligere bysbarn fra Randers står heldigvis klar til at gribe kultur-stafetten og springe ind i stedet for Jørgen Carlsen. Det er ingen ringere end vært for Filmselskabet på DR K og Filmland Podcast samt anmelder på P1 Eftermiddag, Per Juul Carlsen.
Igennem mange år har han bevæget sig inden for kulturlivets rammer og vil denne aften blandt andet fortælle om, hvad kulturen i alle dens former har betydet for ham og hans liv.

Per fra Randers

Per Juul Carlsen er opvokset i Randers og har haft sin hyppige gang på Randers Bibliotek såvel som på de mindre biblioteker i Dronningborg, Vorup, Kristrup m.m. Steder som lagt grunden til hans kulturelle dannelse og interesse.

De resterende to Kultursaloner er med følgende personer:

Mandag 25. september, kl. 19: Trine Bille og Per Juul Carlsen
Professor ved Copenhagen Business School, Trine Bille, har i mange år beskæftiget sig med kulturøkonomi og –politik. Trine Bille har bl.a. været ansvarlig for gennemførelse af kulturvaneundersøgelser.
Per Juul Carlsen er populær vært for Filmselskabet på DR K og Filmland Podcast samt anmelder på P1 Eftermiddag.

Onsdag 25. oktober, kl. 19: Valgmøde – kun om kultur med Roger Buch
Til dette helt specielle valgmøde vil debatten kun handle om kultur. Valgforsker Roger Buch holder oplæg om kulturpolitik. Derefter vil ordstyrere fra Randers Amtsavis lede den spændende debat mellem lokale politikere og publikum om kulturens vilkår i Randers.

Kultursalonerne afholdes i den store sal i Kulturhuset Randers.

Der er gratis adgang.

For mere information kontakt teamkoordinator på Randers Bibliotek, Inger Nygaard Kaad på 8710 6802 eller på ink@randersbib.dk