Vestervang-børn i fest & farver i Kulturhuset

75 børn, 432 tusser og 25 meter plastik. Hvad giver det til sammen? Et festligt og farverigt indslag på Kulturhusdagen 2016, i år under temaet ”Hverdagen i fest & farver”!

23. marts 2016

Skoleklasser udsmykker Kulturhuset

3. årgang fra Vestervangsskolen i Randers havde brugt to fagdage i februar på at tegne deres egen hverdag i fest og farver til et banner, der prydede trappeopgangen i Kulturhuset på Kulturhusdagen den 5. marts.
De kreative børn har ligget på skolens lange gange for at få plads til de ti meter lange bannere. Børnene har fordybet sig i emnet og taget stilling til, hvad der var festligt og farverigt for dem.

”Ved første øjekast falder bannernes mange farver i øjnene. Ved nærmere granskning ser man de mange små og fine detaljer, som fyrværkeri og sommerfugle i alle farver,” fortæller Museum Østjyllands tovholder på Kulturhusdagen, Mette Møller.

”Vi glæder os over, at Vestervangsskolen havde lyst til at være med. Der var børn og forældre, der så billederne på Kulturhusdagen, forhåbentlig kommer der flere og kigger i ugerne herefter. Biblioteket, kunstmuseet og os her på museet har nemlig bestemt, at vi lader de flotte bannere hænge et par uger endnu. Vi kan da ikke nænne at tage dem ned efter kun én enkelt dag!”

For mere information kontakt formidlingsmedarbejder Mette Møller på telefon 5160 0639.