Så kan skolerne bare komme an: Nyt skolekatalog er på gaden!

Katalog 2016/17 med skoletilbud fra Museum Østjylland til grundskolen udkommer i disse dage! Alle aktiviteter er gratis!

29. august 2016

Efter en lang, lun sommerferie fylder videbegærlige skolebørn igen skolerne i Østjylland. Derfor står Museum Østjylland nu klar med tilbud om en bred vifte kulturhistoriske aktiviteter tilrettelagt for skolebørn i grundskolen.

Alle aktiviteter tager udgangspunkt i kulturhistoriske emner og tilbydes eleverne i folkeskoler, privatskoler, friskoler med videre. Det nye katalog har tilbud til hele grundskolen, det vil sige såvel indskoling som mellemtrin og udskoling - kort sagt, fra de yngste til de ældste elever.

Kataloget sendes i disse dage til over 130 skoler i kommunerne: Randers, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Mariager Fjord og udvalgte skoler i Viborg.

Det digitale katalog downloades her.