Fredag er natten åben på museet i Grenaa

I anledning af Open by Night og Gademusikerfestival holder Museum Østjylland i Grenaa, Søndergade 1 åbent fredag den 3. juni 2016, kl. 19 – 22.

30. maj 2016

Der er lyse, lange nætter i sigte, når Open by Night i Grenaa indtager gader og stræder. Byen emmer denne aften af fest, musik og gode tilbud, og naturligvis er Museum Østjylland med, når butikkerne holder ekstraordinært åbent.

Indenfor på museet stævner særudstillingen ”Topmodeller” ud med den unikke samling af museets skibsmodeller. Udstillingens undertitel ”smukke linjer, stolte skuder og brede agterspejl” indikerer, at udstillingen rummer både oplevelser for skibs-nørderne og kræs for alle med en svaghed for æstetik og ypperligt håndværk. Så kig forbi til en Open by Night-oplevelse på museet!

En kulturhistorisk pause – nu med LEGO

Bliver det for meget for store og små med mylder i gaderne og musik i øregangene, er der på Museum Østjylland et tiltrængt pusterum. Museet har indrettet et hyggeligt legehjørne for børnene, hvor de kan slå sig løs med LEGO og bygge skibe, slotte, skønhedssaloner, eller hvad fantasien nu er til denne aften.

Kaffetår og lækkerier i butikken

Mens ungerne hygger og bygger, kan far og mor snuppe en kop gratis kaffe og småkage på museet. Der er også alle muligheder for at kigge og shoppe i museumsbutikken, der er kendt i byen for sit store og varierede udvalg af lækre varer. Her er smukke museumskopismykker, lækre tekstiler, anderledes brugsgenstande, gammeldags legetøj og velsmagende lækkerier. Kig blandt andet nærmere på Djurslandbægeret lavet af keramik og med motiver, der afspejler de mange seværdigheder og den skønne natur på Djursland.
Til Open by Night kan du selvfølgelig finde nogle ekstra gode tilbud i museumsbutikken!

For mere information om aftenen kontakt museumsinspektør Tina Bjerregaard på tb@museumoj.dk eller 4048 6530.

Der er gratis adgang.