Det er påske-sjovt på Håndværksmuseet i ferien!

Der er ingen garanti for godt udevejr i påskeferien. Til gengæld kan de gæve håndværkere på Håndværksmuseet i Randers godt garantere, at det bliver sjovt, hyggeligt og kreativt inde i det gamle hus en dag i skolernes påskeferie. Her slår museet nemlig dørene op for de meget populære ferieaktiviteter for børn!

22. marts 2016

Kreativ påske på Håndværksmuseet

I fire hyggelige timer er der kreativ påske for børn med lyst til at arbejde med hænderne. Workshoppen ”Kreativ påske” foregår tirsdag den 22. marts 2016, kl. 12 – 16 på Håndværksmuseet, Lille Rosengård 16 i Randers.
De frivillige håndværkere står denne dag klar til at hjælpe og vejlede de mange børn, der kigger forbi til en dag i håndværkets tegn.

Fra små sko til langt hår

Børnene kan blandt andet smede mini-hesteskoene, der er det store hit hos smeden for tiden. Alle børn i skolealderen kan prøve kræfter med det gamle håndværk i smedjen.
Hos guldsmeden kan børnene kreere smukke armbånd, og hos damefrisøren laver børnene denne dag flotte hårspænder. De langhårede piger kan også få gode råd til at sætte smarte frisurer i det lange hår.

Læderlapper og lidt til Postmand Per

Det er også muligt at lave forskellige ting af læder; både hos sadelmageren og hos handskesyersken, der begge arbejder med lækkert skind.
Bogtrykkeren lader også denne gang børnene trykke deres eget postkort, som de derefter kan farvelægge og måske sendes til bedstemor eller bedstefar.

Siv, påskeæg og træsysler

Sivfletteren og malerener ramt af akut påske-humør, så hos dem kan børnene male fine påskeæg og flette kreative ting til påskepynt.
Helt oppe under Håndværksmuseets tag findes de meget populære træværksteder. Denne gang kan børnene vælge, om de vil fremstille en lille vejtromle i træ eller dekorere en træknagerække til værelset derhjemme.

Alle påskeaktiviteter er gratis, og børnene får naturligvis deres mange sager med hjem.

For mere information kontakt museumsinspektør Inger Marie Hyldgård på 8712 2641 / 4012 0754