Børnekræmmere indtager museumsgården

Børnekræmmermarked, lørdag den 18. juni 2016, kl. 10 – 13 på Museum Østjylland, Søndergade 1 i Grenaa.

13. juni 2016

Der bliver sikkert pruttet på livet løs, når børnekræmmerne rykker ind i museumsgården i Grenaa. Årets børnekræmmermarked samler traditionen tro små og store til en sjov kræmmerdag, hvor børnene sælger ud af deres LEGO, dukker, spil og alt muligt andet fra børneværelsernes fyldte hylder. Museum Østjylland og FC Grenaa inviterer.

Lørdagens kræmmer marked giver dig chancen for at være med på genbrugsmoden og køb lækkert legetøj til billige penge. Børnekræmmerne har fyldt kasser og poser med alt det legetøj, de er vokset fra, og som nu trænger til en ny ejer. Måske har de den My Little Pony, du lige står og mangler i samlingen? Eller de Flexi-Trax-skinner, du skal bruge, for at din bane får den rigtige længde? Der er alle muligheder for at gøre et fund og prutte sig til en god pris!

Ryd op og tjen lommepenge

Har du selv en børnekræmmer i maven – eller synes mor og far bare, at I trænger til at få ryddet godt og grundigt op i legetøjet – så har du mulighed for at få en bod i museets gård. Tjen lommepenge på legetøj, som du alligevel ikke leger med mere. Andre børn vil synes, at der er alletiders kup. Boden er ganske gratis
For tilmelding og mere information kan I kontakte Marietta Udengaard på mhu@museumoj.dk eller på telefon 8712 2612.
Kontakt også gerne Poul Nielsen fra FC Grenaa på poheni@outlook.com eller telefon 4219 6306.

Du fortjener en medalje

Når du har brugt sparepengene hos børnekræmmerne i museets gård, så kig indenfor på museet og lav en lille medalje til dig selv. I gamle dage var det en tradition, at børn fik en lille medalje lavet af silkepapir, når de var til fødselsdage. Denne dag har du mulighed for at kreere jeres helt egen af kapsler, papir og bånd. Måske får du lyst til selv at give hjemmelavede medaljer til dine gæster, næste gang du har fødselsdag og fortælle dem om den hyggelige, gamle tradition.

Der er gratis adgang til både loppemarked og medalje-workshop.

For mere information om hele arrangementet kontakt medaljemutter Tina Bjerregaard på tb@museumoj.dk