Tag på omvisning og få et unikt kig i museets magasiner

Torsdag den 8. . september kl. 11-12

Hvad gemmer museerne på? Nu kan du komme på en rundvisning, som er en enestående mulighed for at se nogle af de mange, mange ting, som museerne gemmer på!

Det er overkonservator Karen Woer, der åbner dørene for alle og viser rundt på Fællesmagasinet, som ellers aldrig er åbent for publikum. Fællesmagasinet er et museumsmagasin, hvor Museum Østjylland sammen med tre andre museer gemmer de dele af genstandssamlingen, der ikke er udstillet.

Fællesmagasinet er meget moderne og har optimale bevaringsforhold – hvilket er meget vigtigt, da de ofte sarte genstande ellers ville blive ødelagt. I magasinet findes alt fra hestevogne, malerier og faner til arkæologisk keramik og jern.

Så - grib chancen og træd ind i en verden, som de færreste kender, men som rummer tusindvis af genstande fra vores fælles fortid!

Sted: Fællesmagasinet, Lollandsvej 10, 8940 Randers SV

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt.

Museum Østjylland har 150-års jubilæum i år. Det fejrer vi med masser af arrangementer, aktiviteter og udstillinger rundt i Randers for både børn og voksne. Følg løbende med på vores hjemmeside eller de sociale medier.