Få hjælp til slægtsforskning

Mandag den 21. november, kl. 15-17

Foto: Randers Stadsarkiv

Det er nemt at gå på nettet og søge efter sine forfædre, men det er bestemt ikke altid let at finde dem! Nu kan både nye og mere erfarne slægtsforskere få hjælp til søgningen.

Alle kan lede efter anerne i kirkebøgerne på nettet, men kan det også lade sig gøre at vriste en mening ud af den knudrede gotiske håndskrift?  Hvordan finder du den vigtige lille nål i internettets uoverskuelige høstak? Slægtsforskere vil støde på rigtigt mange problemer undervejs, men heldigvis er der gode muligheder for at få hjælp. Medlemmer af Slægts- og Egnshistorisk Forening stiller deres ekspertise til rådighed og står klar til at svare på dine spørgsmål, hvad enten det drejer sig om udlagte barnefædre, teksttydning eller noget helt tredje.
De kan også præsentere dig for gode websider eller særlige kildetyper.

Der er fri adgang for alle - også dig, der bare lige er begyndt at tænke på, at det kunne være spændende at gå på anejagt.

Mødested: Den Blå Boks, Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, 8900  Randers C

Museum Østjylland har 150-års jubilæum i år. Det fejrer vi med masser af arrangementer, aktiviteter og udstillinger rundt i Randers for både børn og voksne. Følg løbende med på vores hjemmeside eller de sociale medier.