Få hjælp til slægtsforskning - april

Mandag den 25. april kl. 15-17

Det er nemt at gå på nettet og søge efter sine forfædre. Men ikke altid let at finde dem! Nu kan både nye og erfarne slægtsforskere få hjælp til søgningen.

Alle kan søge efter tipoldeforældre, fjerne fætre og kusiner og rige onkler fra Amerika i kirkebøgerne på nettet. Men kan du rent faktisk også finde frem til information om dem? Hvordan vrister du mening ud af en knudret gotisk håndskrift? Hvordan finder du den vigtige lille nål i internettets uoverskuelige høstak? Hvis du har problemer med slægtsforskningen, så er der nu hjælp at hente!

Slægtsforskere og andre nysgerrige støder på mange problemer undervejs, når de leder efter afdøde eller forsvundne personer. Det er uundgåeligt.
Men medlemmer af Slægts- og Egnshistorisk Forening stiller deres ekspertise til rådighed og står klar til at svare på dine spørgsmål, hvad enten det drejer sig om udlagte barnefædre, teksttydning eller noget helt tredje.

Medlemmerne af Slægts- og Egnshistorisk Forening kan også præsentere dig for gode websider til ane-søgning eller særlige kildetyper.
Der er fri adgang til arrangementerne for alle - også dig, der først lige er begyndt at tænke på, at det faktisk kunne være spændende at gå på ane-jagt!

Mødested: Den Blå Boks, Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, 8900 Randers C

Det er gratis at deltage.