BMA Maltfabrikken

Vi glæder os til at åbne museet igen onsdag den 21. april de under gældende covid-restriktioner. Men der er ikke lukket for museum-oplevelser her på hjemmesiden og på Facebook! Kig under ”Kalender” og find din alternative museumsoplevelser her.

Alle vores arrangementer indenfor på museet er aflyst frem til den 21. april pga. corona. Arrangementer, som kan gennemføres under de gældende covid-19 restriktioner, gennemføres fra den 5. april. 
Vi tilpasser løbende vores arrangementer til de gældende covid-19 restriktioner og glæder os til åbne dørene på museet den 21. april.

Der er gratis adgang til arrangementer, hvis intet andet er nævnt. Køb af biletter til arrangementer, hvor der er entré, kan ske via link fra hjemmesiden under de pågældende arrangementer eller på museets besøgsadresser i åbningstiden. Vi tager forbehold for udsolgte arrangementer.

Bag bogstaverne BMA gemmer sig tre kulturinstitutioner; Syddjurs Bibliotek, Museum Østjylland og Ebeltoft Byhistoriske Arkiv. De tre enheder er flyttet sammen på Maltfabrikken, som ligger midt i Ebeltoft. 

Er du alligevel i Ebeltoft, så bør du stikke hovedet indenfor på Maltfabrikken, hvor der altid er gang i noget spændende. Huset er åbent for alle!

Adresse

Maltfabrikken, Maltvej 8, 8400 Ebeltoft

Museum Østjylland i børnehøjde

Vi har altid spændende aktiviteter for børn på Museum Østjyllands forskellige afdelinger - også i Maltfabrikken!. Så selvom der ikke står noget i kalenderen, vil du altid kunne få en god oplevelse på museet - uanset alder.

Fra torsdag den 29. oktober skal alle vores gæster (fra 12 år og op) bære mundbind på museet, og når du møder os, har vi mundbind på. Vi er i alt max 10 personer, når vi tager på byvandring eller omvisning i vores udstilling. Til foredrag sørger vi for, at gæster sidder ned med afstand til hinanden og afstand til foredragsholderen.

Vi håber, at i kommer til at nyde efterårets kulturoplevelser!