Leg og læring

Velkommen til leg og læring på Museum Østjylland. Vi tilrettelægger forløb til institutioner og skoler med afsæt i kulturhistorien. Vi er bevidste om læreplaner og trinmål og tilrettelægger gerne sammen med dig, så forløbene kan integreres i din undervisning.

Skoletjenesten på Museum Østjylland

Vi formidler med udgangspunkt i fortællingen, det dialogbaserede, det legende og det interaktive. På den måde håber vi at skabe rum for oplevelse, fordybelse og motivation.

I museets årskatalog til skolerne kan du få et overblik over, hvilke forløb Museum Østjylland tilbyder skolerne i skoleåret 2016/2017.

Årskatalog 2016/2017 til skoler

Som noget nyt er kataloget udelukkende digitalt – dvs. vi har ikke lavet en trykt udgave af kataloget. Det gør kataloget mere fleksibelt og dynamisk. Vi kan udskifte indholdet undervejs og dermed holde kataloget opdateret året igennem.

Forløbene er delt op geografisk og i de forskellige historiske perioder, så du nemt kan finde, hvor og hvilke tilbud, der passer til netop din klasse.

God fornøjelse.

Undervisningstilbud

Velkommen til leg og læring på Museum Østjylland. Vi tilrettelægger forløb til institutioner og skoler med afsæt i kulturhistorien. Vi er bevidste om læreplaner og trinmål og tilrettelægger gerne sammen med dig, så forløbene kan integreres i din undervisning. Herunder finder du undervisningstilbud til forskellige læringstrin og institutioner.

Kontakt og bestil

Brug museet i din undervisning! Du kan kontakte os og aftale et forløb for netop din klasse.

Online undervisningsmateriale

Gå på opdagelse i vores online materiale. Vi har undervisningsmateriale til alle grundskolens klassetrin.