Få hjælp til slægtsforskning - februar

Mandag den 19. februar kl. 15-17

Det er nemt at gå på nettet og søge efter sine forfædre. Men ikke altid let at finde dem! Nu kan både nye og erfarne slægtsforskere få hjælp til søgningen.

Alle kan søge efter tipoldeforældre, fjerne grandkusiner og rige onkler fra Amerika i kirkebøgerne på nettet. Men kan du rent faktisk finde frem til information om dem?
Hvordan vrister du mening ud af en knudret gotisk håndskrift?
Hvordan finder du den vigtige lille nål i internettets uoverskuelige høstak?
Hvis du har problemer med slægtsforskningen, så er der nu hjælp at hente! Og den er endda gratis!

Besøg Den Blå Boks på Randers Bibliotek, hvor medlemmer af Slægts- og Egnshistorisk Forening hjælper dig godt på vej ad slægtsforsknings nogle gange lidt knudrede sti. Tre dage i vinteren og foråret stiller de nemlig deres ekspertise til rådighed og står klar til at svare på dine spørgsmål, hvad enten det drejer sig om udlagte barnefædre, teksttydning eller noget helt tredje.

Medlemmerne af Slægts- og Egnshistorisk Forening kan også præsentere dig for gode websider til ane-søgning eller særlige kildetyper.

Der er fri adgang til arrangementerne, der er for alle. – Også for dig, der først lige er begyndt at tænke på, om det kunne være spændende at gå på ane-jagt!

Det er gratis at deltage. Tilmelding ikke nødvendigt.

Sted: Den Blå Boks, Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, 8900 Randers C