Arkæologernes arbejdsår

Tirsdag den 27. februar kl. 19-21

Traditionen fortsætter, og igen i år inviterer arkæologerne fra Museum Østjylland dig til foredraget Arkæologernes arbejdsår 2023. Denne gang på Ørum Bibliotek.

Til det altid spændende arkæologiske foredrag hører du om årets opdagelser, fund og undersøgelser fra det dedikerede arkæologiske team.
Kom blandt andet med på en opdagelsesrejse til en velbevaret boplads fra bronzealderen ved Dronningborg og hør den historie, der gemmer sig bag denne spændende lokalitet.

I foredraget kommer du også med til Stouby nord for Randers, hvor museets arkæologer har udgravet gravhøje og sjældne huse fra stenalderen. Opdagelserne giver dig et fascinerende indblik i fortidens liv og kultur i dette område. Og så har de dygtige detektorførere igen i 2023 indleveret en imponerende mængde fantastiske fund fra forskellige perioder af oldtiden og middelalderen. Glæd dig til at høre om nogle af de mest bemærkelsesværdige genstande, som detektorførerne har fundet i den østjyske muld.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele de spændende opdagelser og historier fra det arkæologiske år 2023 med dig!

Der serveres kaffe og kage.

Pris: 50 kr.

Sted: Ørum Bibliotek, Skolebakken 43, 8586 Ørum