Museumsbutikken

Kigger du efter julepynt, gaveideer og små ting til julekalenderen? Så kig forbi den overpyntede julebutik på museet i Randers eller besøg julebutikken i museets købmandsgård i Grenaa.

Hent inspiration i vores hyggelige museumsbutik

Museumsbutikken på Museum Østjylland i Randers og Grenaa sælger bøger og kataloger med relation til museets udstillinger og historiske emner generelt. Til vores faste sortiment hører desuden spændende museumssmykker, lækre tekstiler, anderledes brugsgenstande, sjovt legetøj og velsmagende lækkerier.
Museumsbutikken på Siamesisk Samling sælger ligeledes bøger og primært varer, som relaterer til museets udstilling.
Farvergården i Ebeltoft, som er åbent hele sommeren, sælger udover lækkert garn og bøger, også sjovt legetøj og brugsgenstande.

Museum Østjylland arrangerer jævnligt forskellige særudstillinger. Derfor vil der side om side med vores faste varesortiment desuden være et udvalg, som knytter sig til de aktuelle udstillinger. Hele året kan du derfor finde spændende nye varer for alle aldre i museumsbutikken.

Kig forbi og lad dig inspirere. Vi har helt sikkert en god gaveidé til dig eller dine nærmeste. Vi har selvfølgelig også åbent om søndagen.
Museumsbutikken er åben i museets åbningstid. På hjemmesiden kan du finde åbningstiderne for alle afdelingerne og planlægge dit besøg på museets forskellige afdelinger.

Find åbningstider og adresser

Medlemmer af Museumsklubben får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. Der er dog ikke rabat på det store udvalg af museumssmykker og bøger.

Læs mere og bliv medlem af museumsklubben